Faglig Baggrund

Jeg startede i tidernes morgen med en almindelig merkonomuddannelse i økonomistyring.


Derefter læste jeg videre og tog uddannelsen som AkademiMerkonom i Økonomi og Ressourcestyring (Academy Profession Degree in Economic and Resource Management) og fik den højeste karakter fra min årgang.


Siden starten af 1990’erne har jeg beskæftiget mig med IT og ERP systemer (økonomisystemer) og har altid set en ære i at ERP systemet var opsat til at understøtte de daglige og manuelle rutiner og ikke omvendt.

I mit daglige virke har jeg set mange eksempler på ”forkerte” opsatte ERP systemer som ikke understøttede virksomhedernes daglige rutiner, add-on programmer som er integreret på en ikke så hensigtsmæssigt måde og ikke mindst den dårlige håndtering af system som udføres af ”eksperter”.


Dette fik mig i 2013/14 til at skrive bog og som blev udgivet i 2015 gennem forlaget Historia.


VIRKSOMHEDENS DAGLIGE UDFORDRINGER


I slutningen 2013 tog jeg et lille forfatterkursus, hvor jeg var den eneste der skrev faglitteratur og mine medkursister gav mig det forslag at skrive denne ”tørre” bog lidt anderledes og utraditionelt, således at den kan læses af alle, ikke kun økonomer.

Den er skrevet i du form og tager læseren i hånden gennem ERP systemets moduler, hvor de tilhørende arbejdsprocesser / arbejdsgange er beskrevet.

Den provokerer også læseren til at tænke på hvordan læserens eget system er opsat eller hvordan det kunne være opsat gennem en del eksempler og tips. De beskrevne tips kan omsættes til direkte eller indirekte besparelser.


Bogen kan købes på forlaget HISTORIA hjemmeside, på enkelte online shops eller lånes på biblioteket.


Bogen forefindes også på engelsk - Brug kontaktformularen.